Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Güçlü kurum kültürü, amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışı, paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencileri ile, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak, uluslararası düzeyde adını duyurmak ve dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceğin liderlerini yetiştiren saygın bir kurum olmayı hedefliyoruz.

Misyon: İçinde yaşadığı kültürün değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Beyaz Bayrak ISO 9001 ISO 14001 ISO 22000

Saatler: 07.45-12.45, 12.45-17.45